Проєкт «Архіви громад» крокує Київщиною

Державний архів Київської області продовжує проект «Архіви громад», метою якого є надання допомоги в організації діловодства та архівної справи в новостворених територіальних громадах.
Наступною локацією став Обухівський район. 12 жовтня 2021 року на базі Обухівської районної державної адміністрації відбувся науково-практичний семінар з організації ведення архівної справи та діловодства для новостворених територіальних громад.
Директор державного архіву Соф`я КАМЕНЄВА та заступник директора-головний зберігач фондів Галина БОЙКО розглянули питання щодо складання номенклатури справ архівних підрозділів, порядку організації роботи експертної комісії, передавання документів до архівного підрозділу та інші.
Велика кількість питань в організації діловодства в новостворених територіальних громад, яка була озвучена учасниками наради, свідчить про актуальність таких консультацій.
В зустрічі приймали участь: перший заступник голови Обухівської районної державної адміністрації – Сергій ФЕСЕНКО, керуючі справами, відповідальні за діловодство 9 ОТГ – Васильківської, Кагарлицької, Козинської, Ржищівської, Богуславської, Феодосіївської, Української, Миронівської, Обухівської.