В державному архіві обговорили плани співпраці з Київською обласною бібліотекою для юнацтва

6 жовтня 2021 року у Державному архіві Київської області відбулась зустріч з представниками Комунального закладу «Київська обласна бібліотека для юнацтва».
Під час дружнього спілкування були обговорені питання комплектування державного архіву документами бібліотеки, порядок вибіркового передавання на зберігання узагальнених звітів соціологічного опитування молоді Київщини.
Соф’я Каменєва, директор державного архіву, на прикладі відеороліку до 80-х роковин трагічних подій у Бабиному Яру, створеного на підставі архівних документів Державного архіву Київської області, розповіла про новітні форми доведення до широкого загалу громадськості інформації про архівні документи.
Тетяна Василькевич, заступник директора бібліотеки по науково-методичній роботі, та її колеги презентувала інтерактивні методи популяризації бібліотечного фонду.
Представники бібліотеки з вдячністю прийняли від Соф’ї Каменєвої спеціальні довідники державного архіву ˗ Анотований реєстр описів фондів (Т. 1, Т. 2. Ч. 1), Адміністративно-територіальний поділ Київщини 1471-2010 р.р. та інші науково-практичні видання державного архіву.
За результатами зустрічі сплановано проведення спільного заходу до 14 грудня 2021 року ˗ Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та укладання договору про співпрацю.