День працівників архівних установ

В державному архіві  Київської області 21 грудня 2018 року відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників архівних установ, на яких були присутні працівники Державного архіву Київської області, архівних відділів(секторів) районних державних адміністрацій та міських рад Київської області.

 З вітальним словом до присутніх звернулась директор Державного архіву Соф’я Каменєва та підкреслила, що  документи, які зберігають архіви Київщини – це безцінне джерело інформації про минуле і сьогодення нашого краю, України, про життя людини, суспільства і держави. Завдяки професійній діяльності архівістів стали можливими доступ до документальної бази досліджень, утвердження історичної правди і справедливості.

Під час заходу працівники архівних установ Київської області отримали подяки від Голови Київської обласної державної адміністрації та Спілки архівістів України.  

Родзинкою заходу були виступи молодих артистів інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка. Святковий день завершився неформальним спілкуванням у колі архівістів.