Онлайн нарада з керівникам структурних підрозділів Київської обласної державної адміністрації

19 березня 2021 року на платформі Державного архіву Київської області відбулася он-лайн нарада з апаратом та структурними підрозділами Київської обласної державної адміністрації.

Під час наради було обговорено стан діловодства
та упорядкування документів в  апараті  та структурних підрозділах
Київської обласної державної адміністрації.

Начальник відділу формування  Національного архівного фонду та діловодства Державного архіву Київської області  – Наталія Ручковська  зазначила, що нарада підготовлена з метою висвітлення стану діловодства та архівного зберігання документів у кожному структурному підрозділі Київської обласної державної адміністрації.  Наголосила на необхідності постійного контролю даного питання з боку відповідальних осіб за організацію діловодства та архівне зберігання документів у  апараті та структурних підрозділах облдержадміністрації.

Директор Державного архіву Київської області  архіву – Соф’я Каменєва  звернула увагу, що апарат та усі структурні підрозділи Київської обласної державної адміністрації без виключення є джерелами формування Національного архівного фонду.

Документи Національного архівного фонду є культурними цінностями, складовою частиною вітчизняної і світової культурної спадщини та інформаційних ресурсів суспільства, зазначила Соф’я Каменєва. 

За підсумками даної наради підготовлені відповідні рекомендації.