Інформаційно-комунікаційний марафон «АРХІВИ КИЇВЩИНИ-2022» – новий виток

В рамках інформаційно-комунікаційного марафону «АРХІВИ КИЇВЩИНИ-2022», за ініціативи Державного архіву Київської області разом з Регіональним центром підвищення кваліфікації Київської області 21 жовтня 2021 року відбулась зустріч архівістів Київщини.
❓В ході дискусії обговорили «Проблемні питання ведення обліку документів в архівних відділах районних державних адміністраціях в умовах децентралізації влади». Заступник директора – головний зберігач фондів – Галина БОЙКО звернула увагу на найпоширеніші помилки ведення облікових документів архівних відділів. Зокрема, на необхідності активізації роботи щодо уточнення назв фондів, перескладання аркушів фондів, облікових документів у відповідності до зведених списків фондів новоутворених архівних відділів районних державних адміністрацій.
✔❗Директор державного архіву Соф’я КАМЕНЄВА наголосила на змінах у архівному законодавстві, яких необхідно дотримуватись у своїй роботі начальникам архівних установ. Акцентувала увагу на постійному контролі та негайному вирішенні питань ведення діловодства та архівної справи у територіальних громадах.
❓❗Питанню стратегічних комунікації у професійній діяльності був присвячений виступ директора Регіонального центра підвищення кваліфікації Сергія ЛУКІНА.